top of page

Interim-opdrachten

Naast de activiteiten voor mijn uitgeverij ben ik ook beschikbaar voor interim-opdrachten ten behoeve van alle (corporate) publishing processen. Of het daarbij om digitale- of folio-producten gaat is irrelevant. Bij de werkzaamheden die ik voor u zou kunnen verrichten, kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • uitgeef-, redactie en/of schrijfopdrachten (copy writing);

  • consultancy over alle facetten van contentcreatie en publiceren;

  • projectleiding van de ontwikkeling van uitgeefproducten;

  • onderzoek;

  • productinnovatie;

  • alle publicitaire werkzaamheden waarbij kennis en ervaring gecombineerd moeten worden met out-of-the-box-denken zonder dat daarbij de aansluiting met de realiteit verloren raakt.

Vaak wordt gedacht dat digitaal publiceren wezenlijk anders is dan uitgeven op papier of erger nog, dat sinds de introductie van het internet voor het grote publiek, iedereen uitgever kan zijn. Dan wordt echter over het hoofd gezien welke (voorbereidende) werkzaamheden, kennis en vaardigheden nodig zijn om tot een kwalitatief volwassen uitgeefproduct te komen dat eventueel ook nog te onderhouden is als het meer is dan een eenmalige productie. Met onze smartphones kunnen we allemaal foto's maken, maar daarmee zijn we nog geen fotografen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen de wensen, verwachtingen en mogelijkheden verkennen. De vergoedingen zijn altijd maatwerk en afhankelijk van de hoedanigheid van de opdrachtgever, de aard van de opdracht en de duur van de werkzaamheden. 

De volgende organisaties en bedrijven gingen u onder andere voor:

Amsterdam University Press

FBN Juristen

Stichting tot bevordering der Notariële wetenschap

Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat

Walburg Pers bv

bottom of page